Skal du have den nye iPhone?

Apple er igen i år ude med en ny telefon. Den kommer formentlig til at blive lanceret d. 16/9. Det bliver en kæmpe lancering, og overalt på internettet kan man allerede finde tonsvis af rygter. Det er super interessant at følge lanceringen, og forventningerne til telefonen er massive. Derfor er det oplagt at kigge på, hvad vi kan forvente os af telefonen. Hvad kommer prisen til at være? Hvordan skiller designet sig ud fra de tidligere telefoner? Hvad kan vi forvente os af indvendige forbedringer? Alt dette og meget mere kan du læse om nedenfor!

Rygter om prisen

Prisen er noget af det absolut mest omdiskuterede, når det kommer til rygter og information om den nye iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Det er en af de ting, som svinger meget og derfor kan det være svært at give en konkret pris. Vi har dog alligevel forsøgt at kigge alle pris-rygterne igennem, og fundet en god mellemting. På den måde har vi nemlig følt, at vi kom med den mest kvalificerede iPhone 7 pris til dig. Prisen kommer til at lyde på… Wait… For… It… 5500 kroner for den billigste. Det vil sige iPhone 7 32GB’en som kommer til at være den mindste telefon. Derefter strækker priserne sig op til omkring 8000 kroner afhængigt af hvilken model du vælger naturligvis.

Vi regner ikke med de store svingerne i priserne på telefonen. Det er super sjældent, at man ser store svingerne i priserne på iPhones, og derfor er det også usandsynligt. Hvis du vil holdes opdateret med priserne på den nye iPhone 7, kan du blandt andet gøre det på iPhone7priser.dk. Derudover er der en række andre sider, som opdatere priser og giver de aller bedste iPhone 7 priser.

Rygterne om design

Rygterne omkring design er lige ledes utroligt forskellige. Man tror faktisk at Apple kommer til at fjerne “home” knappen fuldstændigt, hvorimod andre mener at den blot kommer til at fungere som en integreret del af skærmen. Derfor kan du forvente en større skærm på den nye telefon fra Apple, og det er også en af de mest nævneværdige design mæssige forandringer på deres nye telefon. Desværre. Vi havde ellers regnet med noget mere omkring design, da det for mange mennesker er det, som man forbinder Apple telefoner med. Det er spændende, om iPhone 8 kommer til at give os netop dette. Derudover kommer Plus versionen til at være en smule større, men det er stadig uklart på nuværende tidspunkt.

Derudover kommer det kendte jackstik også til at forsvinde. Det mener mange i hvert fald. Desværre har dette fået mange Apple fans til at blive rasende, da de tvinger folk til at investere i et trådløst headset formentligt noget, som Apple også vil lancere i forbindelse med udgivelsen af iPhone 7 og iPhone 7 Plus. Tilgengæld kommer det til at give plads til en ekstra højtaler, så det skal være spændende at høre, hvor meget det kommer til at forbedre lyden på telefonen.

Rygterne om processor opdatering og kamera

En meget omdiskuteret ting på den nye iPhone er netop et ekstra kamera. Den nye iPhone kommer i følge mange rygter nemlig til at have 2 kameraer. Det ene er formentlig til at tage billeder i dagslys, hvor det andet vil være langt mere effektivt i mørke. Derfor kan være oplagt at spørge sig selv, om det er noget, som andre telefon producenter også vil tage op til overvejelse. Det virker lidt som et sats, da det netop aldrig er set før, men det skal blive spændende at se den konkrete forbedring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *