Møbelsnedker uddannelsen oplever et kæmpe boom

Faktisk er det en realitet, at møbelsnedker uddannelse i København, står under massivt pres fra potentielle elever. De har nemlig de seneste 2 år oplevet, at der er sket et massivt boom. Formentlig siges det, at være i forbindelse med den trend, der er kommet omkring designer møbler. Derudover er det formentligt også en reaktion på, at kaffe,smøger og designer møbler er det, der hitter for tiden. Det er efter sigende en uddannelse, som er på mode for tiden. Derfor er det bekymrende, hvor mange af de elever som bliver færdige, der ender med at bruge uddannelsen til noget. Faktisk er det langt de færreste, som ender med et job. Der er lavpraktisk sagt nemlig kun plads til de færreste på fabrikkerne rundt omkring i landet. I og med at det kun er i København, som oplever et boom, er det derfor også tvivlsomt, at nogle af eleverne kunne være interesserede i at rykke uden for København for at få et job.

Hvad lære man?

På møbelsnedker uddannelsen lærer man egentlig ikke så meget andet end at lave møbler. Faktisk er det dét eneste man lærer, og det kan være et problem. For hvis ikke man får et job på en møbelfabrik, er man mere eller mindre tvunget til at gå selvstændige veje. Derfor anbefales det tildels, at man forsøger sig med en anden snedkeruddannelse. Ser man bare på bygningssnedkeren. Han har nemlig i højere grad mulighed for job andre steder. Han kan nemlig lave alt, som er inden for husets fire vægge. Det kunne være vinduer, døre, bordplader og så videre. Det er dog kun møbelsnedker uddannelsen, som kan mærke et gigantiske boom.

Uddannelsen uden for København

I og med at det sandsynligvis kun er et Nørrebro fænomen, besluttede vi os for undersøge uddannelsens popularitet uden for København. Rigtigt nok havde de ingen ting mærket til fænomenet. En lille smule i Århus men steder som Næstved og andre steder på Sjælland, kunne man ingenting mærke. Det er rigtig underligt, og forklaringen skal nok finder i den uendelig jagt på, at blive den perfekte Københavner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *